Επικοινωνία

info@tsoukalasco.com
+ 30 2721083058

Follow

Tsoukalas Co

  • Προσφέρουμε λύσεις υψηλής αισθητικής οι οποίες ανταποκρίνονται στον χώρο σας ,σε ότι αναφορά τη σκίαση είτε εξωτερικού είτε εσωτερικού χώρου.
  • Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επιλογών από τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής Υφασμάτων, Αλουμινίου, Σιδήρου και Εξαρτημάτων, της Ευρώπης , τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση άριστης λειτουργίας.
  • Με ένα μόνο τηλέφωνο ερχόμαστε στο χώρο σας, για να σας δώσουμε άμεση λύση στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Cart

Τέντες με βραχίονες

Τέντες με Βραχίονες, οικονομική λύση η οποία δεν σας στερεί την αισθητική, την αντοχή και την προστασία του εξωτερικού σας χώρου.
Έχοντας επιτύχει συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα της σκίασης , δίνουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από ένα μεγάλο εύρος τόσο σε τύπο αντοχής όσο και σε μέγεθος. Ενδεικτικά , το ελάχιστο μήκος ενός βραχίονα ελαφρού τύπου, ξεκινά από 1.50m και φτάνει στον υπέρ-Βαρέως διπλό βραχίονα με μέγιστο μήκος τα 6.25m !!!
Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να μετατρέψετε το μπαλκόνι-βεράντα σας, σε έναν χώρο δροσερό και άνετο για εσάς και τη οικογένεια ή τους φίλους σας.
Οι τέντες με βραχίονες έχουν την ιδιότητα, όταν βρίσκονται στην πάνω θέση, να μην επηρεάζουν το περιβάλλον το οποίο τοποθετήθηκαν. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε την προστασία που σας παρέχει η Τέντα και όταν θελήσετε να την ανεβάσετε να μην υπάρχει καμία αλλαγή στον υπάρχοντα χώρο σας.

Για λύσεις υψηλής αισθητικής μπορείτε να κατευθυνθείτε στις Τέντες Κασετίνες.

 

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017